Kontakta mig

Jag vill gärna att vi talas vid innan jag behandlar dig med ortobionomi.

Vill du boka en behandling i ortobionomi, avstressande massage eller lymfmassage. Skicka ett sms, mejl eller använd kontaktformuläret. Här kan du även skriva önskemål om speciell dag och tid. Vill du hellre ringa går det bra, är jag upptagen - tala in ett meddelande i telefonsvararen.
Jag återkopplar till dig samma dag eller som senast dagen efter du lämnat meddelande. Vid helg återkommer jag första vardagen efter.

små blommor på rad

Praktiken

Östergårdens friskvård ligger naturskönt längs Gingrivägen. Det är nära till vackra Gingri Lider och naturreservatet Kröklings hage. Det finns mycket natur att njuta av och många fina promenadstråk om du eller ditt sällskap vill kombinera besöket med lite frisk luft.

Praktik för ortobionomi och massage

I väntrummet

kan du sitta ner för en lugn stund innan behandlingen. Kommer du i sällskap av någon kan hen vänta här. Njut gärna av en kopp kaffe eller te med något gott till. Är det vackert väder går det bra att sitta på verandan och njuta av grönskan.

väntrum på Östergrådens friskvård

Vill du boka en behandling?

Du kan alltid ringa mig på 072-449 48 55 Är det svårt för dig att ringa dagtid, så fyll i formuläret så kontaktar jag dig via mejl.